Sådan sparer du penge på Black Friday

Oprettet af | 7. marts 2016 | Tilbud

Hvis du er studerende på SU eller i gang som lærling, kan det være begrænset hvor mange penge, der er tilbage sidst på måneden. Derfor er Black Friday en rigtig god mulighed for dig til at spare penge på nogle af de ting, som du skal have købt.

Black Friday er en relativ ny udsalgsdag i Danmark og bliver altid afholdt den fjerde fredag i november måned. Dagen stammer oprindeligt fra USA, hvor det for første gang blev brugt som et begreb til at beskrive den voldsomme trængsel, der opstod, når store menneskemængder gik på gaden dagen efter Thanksgiving. I nyere tid er dagen derimod kendt som en stor shoppingdag i både USA og i Danmark. I 2015 var Black Friday så populær, at den slog rekorden for den dag i danmarkshistorien med størst omsætning på dankortet nogensinde.

Årsagen til at Black Friday er blevet så populær skyldes, at man som forbruger kan spare rigtig mange penge på populære produkter. Ved mange andre udsalg som eksempel januarudsalget er det dårligere produkter, som butikkerne ikke har fået solgt endnu, der bliver sat på tilbud. Sådan er det dog ikke på Black Friday. Her sætter butikker og webshops produkter på tilbud, som forbrugerne er meget glade for og elsker at købe.

Selvom Black Friday lyder som en fantastisk shoppingdag, skal man dog stadig være opmærksom på nogle ting – butikkerne kan nemlig nogle gange være svære at gennemskue. Derfor har vi her skrevet vores fem bedste råd til, hvordan du får fat i de gode tilbud til dette års Black Friday:

  1. Tilmeld dig nyhedsbreve

Det kan være en fordel at tilmelde dig nyhedsbrevene hos de butikker og webshops, der holder de bedste udsalg. Vi ved, at det kan være træls at få mails hele tiden, men på Black Friday er det en god idé at være tilmeldt, da man tit får de bedste tilbud direkte til ens indbakke. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen, når udsalget er forbi.

  1. Følg med på hjemmesider om Black Friday

Der findes en række hjemmeside i Danmark, der udelukkende fokuserer på Black Friday. På disse sider kan du finde en oversigt over hvilke butikker og webshops, der holder udsalg i forbindelse med Black Friday. Vi anbefaler blackfridaydk.dk, da du her kan finde en liste med de bedste tilbud, der løbende bliver opdateret gennem hele dagen.

  1. Kig på tilbudsaviserne

De gode gamle tilbudsaviser kan være irriterende at læse igennem, men de er guld værd på Black Friday. Mange gange er tilbudsaviserne det eneste sted, at butikkerne reklamerer med deres tilbud, inden udsalget starter. Det er derfor en klar fordel for dig at kigge dem igennem, så du er forberedt på, hvor du skal tage hen for at få fingrene i de tilbud, som du ønsker.

  1. Hjemmesider der sammenligner priser

Der findes en række kendte hjemmesider som eksempelvis Kelkoo og Pricerunner, hvor du kan få sammenlignet priser på de produkter, som du ønsker at købe. Det er en rigtig god idé at bruge disse sider, hvis du vil være sikker på at få det bedste tilbud. Dette råd gælder ikke kun på Black Friday men helt generelt, hvis du vil spare penge.

  1. Sid klar på computeren klokken 00:00

Det kan godt være, at du skal i skole eller på arbejde fredag morgen, men hvis du vil have fat i de allerbedste tilbud, bør du sidde klar på de kendte webshops klokken 00:00 natten mellem torsdag og fredag. Det virker måske som et dumt forslag, men det er virkelig her, at du kan finde de bedste deals. Husk en kop kaffe så du ikke falder i søvn inden midnat. Det er trist at vågne med hoved nede i tasteturet og finde ud af, at alle de bedste besparelser for længst er forsvundet.

Nu har du fået vores fem bedste råd til, hvordan du får fat i de bedste tilbud til dette års Black Friday. Vi har dog lige et råd mere, som måske er det vigtigste af alle. Man kan nemlig sagtens blive revet med af alle de gode tilbud og til sidst ende med at købe en masse unødvendige ting. På den måde kan Black Friday faktisk ende med at blive en dyr shoppingdag, hvor du har brugt flere penge, end du havde råd til. Husk derfor at tænke dig om og nøje overveje, om tilbuddet er værd at købe.

Ingen besøgende endnu