Opret en elevplads

Få jeres elev annonce på opsvinget! Søger I, jeres kommende elev?

Nu er tiden inden til, at du begynder at finde den eller de elever I skal bruge i år og her kan Opsvinget.dk hjælpe jer med, at finde den helt rigtige.

Men hvad er det så vi tilbyder din virksomhed?

Vores tilbud:

1. Vi skriver jeres elev jobannonce. Hos Opsvinget.dk har vi flere dygtige tekstforfattere med mange års erfaring inden for området, der skriver jeres annonce for dig. Det sikre, at den er super skarp og med vores store erfaring på området, sikre vi, at alle de vigtigste oplysninger kommed med og der ikke mangler noget.

2. Kommer med i vores nyhedsbrev. Hos Opsvinget.dk sender vi hver dag et nyhedsbrev ud med ny elevpladser til kandidater der søger elevpladser. Når I får en elevplads annonce hos os, kommer jeres annonce med i nyhedsbrevet øverst, så det er den, man ser først. Dermed kommer jeres annonce længere ud og vi sikre, at I får ansat jeres kommende elev.

3. Vises på Facebook, Twitter, LinkedIn og Google Plus. Vi poster din virksomheds elevplads annonce på vores Facebook, Twitter, LinkedIn og Google Plus side.

Prisen er 295 kr. eks. moms

Bestil jeres annonce på Opsvinget.dk ved at sende en mail til mail@opsvinget.dk eller ring til os alle hverdag fra kl. 10.00 til kl. 18.00 på tlf: 71 99 21 53