E cigaretter kan hjælpe dig med rygestoppet

Oprettet af | 28. september 2015 | Tilbud

Er du elev eller lærling, så er det sjældent at man står med særlig meget luft i økonomien, og derfor kan et rygestop gavne pengepungen. Siden e cigarettens indtog på det danske dens popularitet været stødt stigende, og mere end 300.000 danskere har prøvet denne smarte teknologi.

I takt med at e cigaretten har erobret store dele af tidligere rygere, så er omtalen af e cigaretten blevet større, og ofte har omtalen desværre været negativ i mange af de medier der har dækket emnet. Fælles for disse har været, at de ikke har vidst noget om emnet, men bare har viderebragt en mere eller mindre færdig nyhed. Når det handler om et så nyt område som elektroniske cigaretter, så har de tikke været muligt at lave nogle længerevarende forsøg om emnet, og det har andre brugt til at køre en skræmmekampagne, da ecigaretten har taget store dele af deres omsætning. Ganske ukritisk er disse informationer blevet bragt videre i diverse aviser og online medier, selvom nogle af de udførte tests er udført på så et forkert grundlag, at det fremstår klart at forsøget udelukkende er udført for at få et resultat som kunne miskreditter den elektroniske cigaret.

Bliver klogere med tiden

Heldigvis er der begyndt at komme resultater fra flere af de studier som har været undervejs de senere år, og det har bl.a. vist sig at selv om ecigaretten endnu ikke erklæret ufarlig, så er den 20 gange mindre farlig end cigaretter, samtidig er den hamrende effektiv, det skyldes at den med det samme går ind og erstatter nikotinen, og samtidig med at man fastholder mange af de vaner som er i forbindelse med rygning, dermed kan man ganske let fra den ene dag til den anden skifte fra smøger over til en elektronisk udgave. Med tiden kan man trappe ned på nikotinmængden, og til sidst skulle man gerne være nikotinfri. Når man har nået dette punkt er man klar til at arbejde med at stoppe helt med e cigaretten, og dette er noget nemmere end hvis man skulle arbejde med nikotinabstinenser og vanen samtidig.

På grund af dette, og den store succes folk har haft med el cigaretter, så har Englands førende offentlige institut indenfor sundhed, Public Health England (PHE), gået ud og offentligt anbefalet e cigaretten til rygestop. Dette er en blåstempling af produktet der vil noget, da PHE består af mere end 5000 ansatte, herunder forskere og eksperter indenfor sundhed, så nu mangler man bare at andre lande følger trop.

Er du selv blevet interesseret i at prøve e cigaretten, så kig forbi ecigaretguiden.dk, der kan man finde al den nødvendige information om emnet, og sammenligne priser og blive anbefalet de bedste begyndersæt.

Ingen besøgende endnu