Chat med Facebook venner via Beskeder App på Mac

Hvis du kunne tænke dig at få TV2 Play gratis, bør du besøge hjemmesiden www.gratisonlinestreaming.dk , som samler alle muligheder for gratis TV2 Play.

Med denne guide vil du som Mac-bruger have mulighed for at chatte med dine Facebook venner direkte via Beskeder App’en, som allerede ligger på din Mac. Beskeder App’en er den du også bruger, når du skriver med personer via iMessage.

Nogen vil måske mene, at denne guide er ligegyldig, da man jo lige så godt bare kan gå på Facebook og skrive med sine venner. Grunden til at jeg personligt godt kan lide at skrive via Beskeder App’en, fremfor Facebook på nettet er, at jeg nemt bliver distraheret af alle de ting der foregår på Facebook.

Måske sidder du og arbejder på et projekt eller en større opgave, og har brug for at kunne skrive med din gruppe samtidig med at du laver den. Gør du det via Facebook kan div. videoer og billeder nemt distrahere dig fra at skrive opgaven. Bruger du Beskeder App’en vil fokus udelukkende være på samtalen og intet andet.
1. Du skal starte med at finde dit Facebook-brugernavn – Dette gør du ved at gå ind på din profil og ser hvad der står efter www.facebook.com/. Måske har du selv været inde og ændre den, men ellers er den blot en lang kode af bogstaver og tal.
2. Åbn Beskeder App’en.
3. Tryk på ”Beskeder” i menulinjen øverst.
4. Vælg ”Indstillinger”.
5. Gå til ”Konti”.
6. Tryk på ”+-ikonet” nederst til venstre for at tilføje en ny konto.
7. Nu skal du vælge hvilket type konto du vil tilføje – Her vælge du ”Anden beskeder-konto…”
8. Som standard er ”Kontotype” nu ved ”AIM”. Dette skal du ændre til ”Jabber”.
9. Ved brugernavn skriver du dit Facebook-brugernavn, som du fandt i step 1, og tilføjer @chat.facebook.com. Er dit Facebook-brugernavn peterjensen vil dit brugernavn til Jabber altså være peterjensen@chat.facebook.com.
10. Kodeordet til din Jabber-konto er det samme kodeord du bruger til at logge på din almindelig Facebook-profil.

Du har nu tilføjet din Facebook-konto til Beskeder App’en, og kan begynde at chatte direkte i Beskeder App’en. Hvis du har nogen spørgsmål til guiden, er du velkommen til at skrive en kommentar, så vil jeg med glæde uddybe/forklare. Hvis du kunne lide guiden må du ligeledes meget gerne dele den på eksempelvis Facebook.

Ingen besøgende endnu